Wat doen wij

Bij Krokoprim willen we ouders helpen om hun kinderen een eigen identiteit te geven door een aanbod aan te bieden van duurzame hippe kledij, educatief speelgoed en leuke accessoires.
In ons aanbod houden wij ook telkens rekening met het ecologische aspect. Net als iedereen willen wij ook een mooie toekomst voor onze kinderen. Daarom kiezen wij voor een aanbod die elk op hun eigen manier meewerken aan een schonere wereld.
We zijn steeds op zoek naar nieuwe merken die een beetje eigenwijs zijn en een bepaalde uitstraling hebben. We streven naar een sterke mix van Belgische merken aangevuld met een aantal buitenlandse topmerken. Elk artikel moet er uiteraard goed uitzien, maar het is voor ons even belangrijk om artikels in ons gamma te nemen die een beetje eigenwijs zijn en zodoende een bepaald karakter uitstralen.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID